SZOLGÁLTATÁSOK

 A Kecskeméti Főiskola a szolgáltatások széles palettáját nyújtja hallgatóinak, partnereinek és a város lakosságának.

A színvonalas hallgatói szolgáltatások hozzájárulnak ahhoz, hogy a nálunk tanulók kedvező feltételek mellett tanulmányaikra koncentrálhassanak és minél jobb eredménnyel végezhessenek.  A kollégium, a könyvtár, a  sportlétesítmények,   a jegyzetellátó, a Hallgatói Szolgáltató Központ, a baba-mama szoba magas színvonalon szolgálják hallgatóinkat. 

A főiskola tudásbázisával és kiváló infrastruktúrájával áll a régió vállalkozásainak rendelkezésére is.  Széles körű szolgáltatásokat kínálunk a kutatás-fejlesztés-innováció területén. Partnereink igénybe vehetik az akkreditált laboratóriumok szolgáltatásait - Talaj- és Növényvizsgáló Laboratórium, Anyagvizsgáló és Méréstechnikai Laboratórium -  és a kertészeti szaktanácsadást is. Felnőttképzési tanfolyamainkkal rugalmasan alkalmazkodunk a cégek képzési elképzeléseihez.

A Tanítóképző Főiskolai Kar képesség- és tehetségfejlesztő centruma különféle személyiség-, képesség- és tehetségfejlesztő programokat, tanfolyamokat, szakmai tanácsadást kínál elsősorban az óvodás és általános iskolás korosztálynak, de nyújt szolgáltatásokat más korosztályok számára is.

A főiskola létesítményei alkalmasak a legkülönfélébb rendezvények megtartására, különböző méretű termeink bérelhetők – az oktatás elsődlegességének szem előtt tartásával. Szívesen ajánljuk rendezvényszervezési tapasztalatainkat is. Sportlétesítményeink  – kedvező díjakkal – nyitva állnak a város lakossága előtt is.  Tudósházunk wellnesrészleggel és bowlingpályával is várja a kikapcsolódni vágyókat, kollégiumunk pedig a nyári időszakban biztosít szálláslehetőséget a Kecskemétre érkezőknek.

A főiskola nyomdája külső megrendeléseknek is eleget tud tenni.


A RÉSZLETEK A BAL OLDALI MENÜSORBAN

 

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!