Oktatás

A Kecskeméti Főiskola a Dél-alföldi Régió legnagyobb főiskolájaként az ország meghatározó oktatási központja  műszaki, informatikai, pedagógiai és agrár képzési területekkel.  Az intézmény széles körű képzési kínálattal, az igényeknek megfelelően különböző szintű és típusú képzésekkel várja a tanulni vágyókat.   
A 6-8 féléves  alapképzés BSc, illetve BA diplomát jelent a végzettek számára.  Az alapképzésre épülő 4 féléves mesterképzés során a hallgatók MSc diplomát szerezhetnek.
A 4 féléves felsőoktatási szakképzés szakképzettséget ad és továbbtanulási szándék esetén megalapozza a további tanulmányokat.
A szakirányú továbbképzések azokat a diplomásokat várják, akik saját szakterületükön szeretnének mélyebb ismeretekre szert tenni és valamilyen irányba specializálódni.
A Kecskeméti Főiskola elsőként az országban német mintára bevezette a duális típusú képzést, amelyben szorosan együtműködik a gazdasági partnerekkel.
A felnőttképzés azok számára lehet hasznos, akik tovább szeretnék magukat képezni vagy éppen pályamódosításra készülnek.  A főiskola szakmai profiljának megfelelően az érdeklődéstől függően számos tanfolyam indul magánszemélyek és céges megrendelők részére. A GAMF Karon ECDL vizsgaközpont is működik, ahová az egész térségből érkeznek, hogy megszerezzék a számítógép-kezelői bizonyítványt.  A Tanítóképző Főiskolai Kar pedig a pedagógus továbbképzések központja.

A főiskolán többféle nyelvből különböző szintű nyelvtanfolyamok is igénybe vehetők, és a nyelvvizsga is letehető helyben, az intézmény ugyanis  nyelvvizsgaközpontként is működik.    
A főiskola a szakkollégiummal, a Tudományos és Művészeti Diákkörrel, valamint mentori hálózat működtetésével segíti a tehetséges, ambiciózus hallgatókat.
Szabadegyetemi jellegű előadássorozataink nyitottak, ahová minden tanulni, művelődni vágyó  érdeklődőt várunk. A járműipari szabadegyetem és az Informatika.Neked  című sorozatokban országos hírű előadókkal, a legújabb kutatási eredményekkel és gyakorlati alkalmazásokkal találkozhatnak a látogatók.  

A RÉSZLETEK A BAL OLDALI MENÜSORBAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!