Oktatás

A Kecskeméti Főiskola a Dél-alföldi Régió legnagyobb főiskolájaként az ország meghatározó oktatási központja  műszaki, informatikai, pedagógiai és agrár képzési területekkel .  Az intézmény széles körű képzési kínálattal, az igényeknek megfelelően különböző szintű és típusú képzésekkel várja a tanulni vágyókat.   
A 6-8 féléves  alapképzés BSc, illetve BA diplomát jelent a végzettek számára.  Az alapképzésre épülő 4 féléves mesterképzés során a hallgatók MSc diplomát szerezhetnek.
A 4 féléves felsőoktatási szakképzés szakképzettséget ad és továbbtanulási szándék esetén megalapozza a további tanulmányokat.
A szakirányú továbbképzések azokat a diplomásokat várják, akik saját szakterületükön szeretnének mélyebb ismeretekre szert tenni és valamilyen irányba specializálódni.
A felnőttképzés azok számára lehet hasznos, akik tovább szeretnék magukat képezni vagy éppen pályamódosításra készülnek.  A főiskola szakmai profiljának megfelelően az érdeklődéstől függően számos tanfolyam indul magánszemélyek és céges megrendelők részére. A GAMF Karon ECDL vizsgaközpont is működik, ahová az egész térségből érkeznek, hogy megszerezzék a számítógép-kezelői bizonyítványt.  A Tanítóképző Főiskolai Kar pedig a pedagógus továbbképzések központja.
A főiskolán többféle nyelvből különböző  szintű nyelvtanfolyamok is igénybe vehetők és a nyelvvizsga is letehető helyben, az intézmény ugyanis  nyelvvizsgaközpontként is működik.    
A főiskola a szakkollégiummal, a Tudományos és Művészeti Diákkörrel, valamint mentori hálózat működtetésével segíti a tehetséges, ambiciózus hallgatókat.
Szabadegyetemi jellegű előadássorozataink nyitottak, ahová minden tanulni, művelődni vágyó  érdeklődőt várunk. A járműipari szabadegyetem és az Informatika.Neked  című sorozatokban és a Tudó-sok(k) projektünkben országos hírű előadókkal, a legújabb kutatási eredményekkel és gyakorlati alkalmazásokkal találkozhatnak a látogatók.  

A RÉSZLETEK A BAL OLDALI MENÜSORBAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!