Hírek

Utolsó diplomaátadó ünnepi szenátusi ülés a Kecskeméti Főiskolán

Létrehozva: 2016.06.27 11:08 Kategória : Hírek

A Kecskeméti Főiskola utolsó diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésén 279-en vehették át diplomájukat, illetve a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló oklevelüket. Az eseményen sor került hallgatói jutalmak, valamint tiszteletbeli főiskolai tanári és címzetes docensi címek, állami és főiskolai elismerések átadására is.

Tovább

Múzeumok Éjszakája a Kecskeméti Főiskolán is csillaglessel, a múlt és a jövő autóival

Létrehozva: 2016.06.08 11:35 Kategória : Hírek

A Kecskeméti Főiskola idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája rendezvényhez, amelyet június 25-én rendeznek meg. A GAMF Kar ismét vendégül látja a Hírös Veterán Jármű Sportegyesületet, több mint száz különleges jármű lesz látható a kar aulája mögött. Az aulában ugyanakkor  a jövő elvenedik meg, járműépítő hallgatók sikeres projektjei mutatkoznak be, közöttük az Ausztráliát átszelő MegaLux. A Tanítóképző Főiskolai Karon pedig a csillagvizsgáló  számít a látogatókra. 

Tovább

Az Abszolút pedagógusok című könyv bemutatóját tartották a Tanítóképző Főiskolai Karon

Létrehozva: 2016.06.02 14:00 Kategória : Hírek

Úttörő jellegű kötetet tarthatott a kezében az olvasó, aki május 30-án  betért a Kaszap utcai pedagógiai szakkönyvtár otthonos és korszerű olvasótermébe, a Tanítóképző Főiskolai Kar és a Magyar Pedagógiai Társaság rendezvényére. Az országosan második alkalmat jelentő  kecskeméti bemutatón részt vettek a szerkesztők: Hudra Árpád, Kiss Endre, Trencsényi László,  s a szerzők további  jeles csoportja:  Balogh Mihály, Kriston Vízi József, Tomana Györgyi. 

Tovább

Ismét szemmozgáskutatás konferencia a Tanítóképző Főiskolai Karon

Létrehozva: 2016.05.27 12:48 Kategória : Hírek

A Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán Szemmozgás, Olvasás, Oktatásmódszertan, Kutatóműhely és Labor működik, amelyben műszeres vizsgálattal végzik a gyermekek gondolkodási, információfeldolgozási folyamatának megfigyelését, hogy az eredményeket kiértékelve hatékonyabbá tehessék a tanulási folyamatot. Az eye trackingnek a pedagógiai célú felhasználás mellett számos egyéb hasznosítási területe is van.  A kar a műszert gyártó Tobii Pro céggel együtt immár második alkalommal szervez konferenciát a témában. 

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Kiemelt események

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!