Hírek

Diplomások!

Létrehozva: 2016.07.12 12:29 Kategória : Hírek

A Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara, a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Tanszék koordinálásával, 2016 szeptemberében is indítja

szakirányú továbbképzési szakokat.

Tovább

Modern módszerek az informatika, matematika és fizika oktatásában (MINMAFI 2016)

Létrehozva: 2016.07.04 08:32 Kategória : Hírek

MINMAFI 2016A Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán augusztus 24-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a MINMAFI konferencia, amelynek célja az informatika, matematika és fizika oktatás területén a középiskolákban alkalmazható korszerű módszerek és eszközök megtárgyalása.

Tovább

Utolsó diplomaátadó ünnepi szenátusi ülés a Kecskeméti Főiskolán

Létrehozva: 2016.06.27 11:08 Kategória : Hírek

A Kecskeméti Főiskola utolsó diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésén 279-en vehették át diplomájukat, illetve a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló oklevelüket. Az eseményen sor került hallgatói jutalmak, valamint tiszteletbeli főiskolai tanári és címzetes docensi címek, állami és főiskolai elismerések átadására is.

Tovább

Múzeumok Éjszakája a Kecskeméti Főiskolán is csillaglessel, a múlt és a jövő autóival

Létrehozva: 2016.06.08 11:35 Kategória : Hírek

A Kecskeméti Főiskola idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája rendezvényhez, amelyet június 25-én rendeznek meg. A GAMF Kar ismét vendégül látja a Hírös Veterán Jármű Sportegyesületet, több mint száz különleges jármű lesz látható a kar aulája mögött. Az aulában ugyanakkor  a jövő elvenedik meg, járműépítő hallgatók sikeres projektjei mutatkoznak be, közöttük az Ausztráliát átszelő MegaLux. A Tanítóképző Főiskolai Karon pedig a csillagvizsgáló  számít a látogatókra. 

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Kiemelt események

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!