Hírek

„Léghajtányokkal” versenyeznek a mérnökhallgatók Kecskemét főterén az Aventics Pneumobil Gálafutamon

Létrehozva: 2014.09.01 18:13 Kategória : Hírek

Kecskemét immár harmadik alkalommal várja a főiskolás, egyetemista konstruktőröket és járműveiket egy igazán jó hangulatú versengésre Kecskemét főterére szeptember 6-án, szombaton. Ezúttal pneumobilok, vagyis sűrített levegővel hajtott járgányok és építőik mérhetik majd össze tudásukat különböző versenyszámokban. A versenyre 16 csapat jelentkezett be, szinte minden magyar műszaki felsőoktatási intézmény képviselteti magát és két határon túli csapat is érkezik.

Tovább

Sikeresen pótfelvételizők, figyelem!

Létrehozva: 2014.08.29 13:45 Kategória : Hírek

Gratulálunk a pótfelvételiben felvételt nyert új hallgatóinknak. A beiratkozás módjáról a jövő hét elején e-mailben kapnak értesítést (augusztus 30-án ők még nem tudnak beiratkozni), de a tanévnyitón augusztus 30-án 9 órakor  (Törös Olga Sportcsarnok, GAMF Kar) és a regisztrációs hét programjaiban már részt vehetnek. A lehetőségek itt találhatók.

Tovább

Tanár társai is búcsúznak Vasvári Károlytól

Létrehozva: 2014.08.29 11:46 Kategória : Hírek

Az augusztus 20-án elhunyt Vasvári Károlyt a főiskola saját halottjának tekinti. Búcsúztatása szeptember 1-jén 14 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Vasvári Károly halála mélyen lesújtotta kollégáit, testnevelő tanár társait is. Nevükben az alábbi levéllel Csoma Erzsébet búcsúzik a kollégától, baráttól. 

Tovább

Érdekes és hasznos programok a regisztrációs héten

Létrehozva: 2014.08.28 14:19 Kategória : Hírek

Olyan tájékoztatók, tréningek és felmérések várják a hallgatókat a regisztrációs héten, amelyek segítik eligazodásukat és tanulmányaikat a főiskolán. Újdonságként pontokat gyűjthetnek az önkéntes közösségi munkáért, amelyeket aztán kreditre válthatnak. A regisztrációs hét programjain már indul a pontgyűjtés. 

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Pneumobil Gálafutam 2014. szeptember 6. 10:00 - 17:00

Kiemelt események

Aktuális projektek

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!