Hírek

Kari napok a Tanítóképző Főiskolai Karon és a Kertészeti Főiskolai Karon

Létrehozva: 2016.05.02 13:31 Kategória : Hírek

2016. május 3-án a Kertészeti Főiskolai Karon, május 4-én a Tanítóképző Főiskolai Karon rendezik meg a kari hallgatói képviseletek a kari napokat. A Kertészeti Főiskolai Karon főzőverseny, fröccspong és aerobic szerepel a programban, a Tanítóképző Főiskolai Karon pedig sor kerül a hagyományos tornabemutatóra, és fellép a KEFOLK Táncegyüttes is. 

Tovább

A GAMFKart gokartja a legintelligensebb

Létrehozva: 2016.04.29 10:54 Kategória : Hírek

A senior kategóriában meghirdetett mindhárom kategóriában a dobogóra állhatott a Kecskeméti Főiskola GAMFKart csapata a Bosch által életre hívott Go-Kart, Go-Bosch! versenyen. A 10 benevező senior csapat közül ők építették a legintelligensebb gokartot, a "Hatékony gokart" és az "Önjáró gokart" kategóriákban pedig a második helyezést szerezték meg.   

Tovább

Dobogós lett a KEFO focicsapata a III. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupájában.

Létrehozva: 2016.04.29 10:44 Kategória : Hírek

A 3. helyezést szerezte meg a Kecskeméti Főiskola dolgozói focicsapata az III. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupájában. Az ELTE célja a bajnokság meghirdetésével a felsőoktatási intézményekben munktársainak megmozgatásán túl egy egyetemek, főiskolák közötti együttműködés erősítése is.

Tovább

Nemzetközileg is egyedülálló oktatás-módszertani fejlesztésben vesz részt dr. Steklács János

Létrehozva: 2016.04.29 10:35 Kategória : Hírek

Egy mintegy 50 fős kutatói csoport vezetője dr. Steklács János, a Tanítóképző Főiskolai Kar dékánja.  A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézetének keretében folyó nagyszabású munka az oktatási módszerek korszerűsítését, eredményességének javítását tűzte ki célul a gyermekek fejlődését egyénileg követő online mérési-értékelési rendszer kialakításával.  

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Kiemelt események

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!