Hírek

Ingyenes ECDL tanfolyam indul június 22-én hallgatóknak

Létrehozva: 2015.05.29 09:14 Kategória : Hírek

136 órás ingyenes ECDL tanfolyamot hirdet hallgatók számára a főiskola konzorciumi partnere, a Türr István Képző és Kutató Intézet "A kecskeméti duális képzési modell a kiemelt járműipari térségben, a társadalom sikerességének, a nemzetgazdaság fejlesztésének szolgálatában" című projekt keretében. A tanfolyam június 22-én indul. A képzés elvégzői nemzetközi számítógép-használói ECDL Base (Start) szakképesítést kapnak.

Tovább

60 órás nyári ingyenes nyelvtanfolyamok hallgatóknak

Létrehozva: 2015.05.29 09:01 Kategória : Hírek

A kecskeméti duális képzési modell a kiemelt járműipari térségben, a társadalom sikerességének, a nemzetgazdaság fejlesztésének szolgálatában című projekt keretében 60 órás angol és német ingyenes nyelvtanfolyamokat hirdet hallgatók számára a főiskola konzorciumi partnere, a Türr István Képző és Kutató Intézet. A következő tanfolyamok június végén indulnak. 

Tovább

Bagány Mihály és a Megaméter csapat is városi díjban részesült

Létrehozva: 2015.05.29 08:22 Kategória : Hírek

Dr. Bagány Mihály nyugalmazott főiskolai tanár és a Megaméter csapat is elismerést kapott az önkormányzattól. Az idei városi díjakat a május 28-ai közgyűlésen Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármester asszonya adta át. Dr. Bagány Mihály a Kecskemét Felsőoktatásáért és Tudományos Életéért Díjban, míg a Megaméter csapat az Ifjúság a Közösségért Díjban részesült. 

Tovább

Együttműködés a légiközlekedés fejlesztésért a Kecskeméti Főiskola részvételével

Létrehozva: 2015.05.19 10:04 Kategória : Hírek

A   Kecskeméti  Főiskola  nyolc másik felsőoktatási intézmény és két kutatóintézet mellett  részt vesz annak a  HungaroControl Zrt. által kezdeményezett kutatási, fejlesztési és innovációs platformnak a létrehozásában, amelynek célja a légiközlekedés minőségi szakember-utánpótlása és a terület fejlesztéséhez szükséges tudományos háttér biztosítása.

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Nemzetközi Szemmozgáskutatás Konferencia 2015. június 8. 09:00 - 17:00
Crowdsourcing Innovations 2015. június 9. 10:00 - 12:00

Kiemelt események

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!