Hírek

Folytatódnak a GAMF Kari esték

Létrehozva: 2016.02.10 13:42 Kategória : Hírek

Az új, gazdálkodástudományi képzési területhez kapcsolódóan indult el a GAMF Kari Esték sorozat. A soron következő alkalom témája: Teljesítmény - avagy mindent meg kell mérnünk? Az előadó dr. Bodnár Viktória, a Budapesti Corvinus Egyetem docense. A rendezvény nyitott és ingyenes. Időpont: 2016. február 10. 17 óra. Helyszín: GAMF Kar Michelberger Pál épület Barényi Béla terem. 

Tovább

Egyetemhez méltó megjelenésre készül a Kecskeméti Főiskola az Educatio kiállításon

Létrehozva: 2016.01.20 14:23 Kategória : Hírek

Minden eddiginél nagyobb standon jelenik meg a Kecskeméti Főiskola a felsőoktatás legjelentősebb magyarországi seregszemléjén, az Educatio kiállításon.  A stand impozáns mérete és a kiállításon részt vevő partnerek száma jelzi, hogy a főiskola széles körű együttműködésre épít az egyetemmé válás folyamatában.  A kecskeméti intézmény ugyanis most utoljára lesz főiskolaként jelen, hiszen 2016. július 1-jétől egyesülve a Szolnoki Főiskolával egyetemként folytatja munkáját.  

Tovább

Az MRK Műszaki Bizottságának konzultációja a módosuló KKK-ról

Létrehozva: 2016.01.11 11:27 Kategória : Hírek

A Magyar Rektori Konferencia közleménye: A Magyar Rektori Konferencia Műszaki Bizottsága 2016. január 20-án 14 és 16 óra között a Műegyetem Rektori Tanácstermében (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3, I. emelet 10.) konzultációt tart a folyamatban lévő KKK módosításokról, amelyre minden érdeklődőt várnak. Részvételi szándékot kérjük előzetesen szíveskedjenek jelezni a kkk@mrk.hu email címen.

Tovább

Alkalmazott tudományok egyeteme lesz a Kecskeméti Főiskola egyesülve a Szolnoki Főiskolával

Létrehozva: 2016.01.07 10:16 Kategória : Hírek

Az országgyűlés döntése alapján egyesül és alkalmazott tudományok egyetemeként folytatja munkáját 2016. július 1-jétől a Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola. A parlament döntött az új intézmény nevéről is. E szerint a két főiskola integrációjával létre jövő új egyetem a Pallasz Athéné nevet viseli majd. A Kecskeméti Főiskola szenátusa kezdeményezte a fenntartónál a név megváltoztatását. 

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Kiemelt események

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!