Hírek

Már lehet pályázni Kecskemét város ösztöndíjára

Létrehozva: 2015.11.17 11:38 Kategória : Hírek

Az ösztöndíjra a Kecskeméti Főiskola aktív hallgatói jogviszonyú hallgatói pályázhatnak függetlenül a tagozattól és a finanszírozási formától. Az ösztöndíj összege a 2015/16-os tanévre 190 ezer Ft, amit a nyertes pályázók két részletben kapnak meg. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. december 1. 15 óra. 

Tovább

Karácsonyi cipősdoboz akció a Kecskeméti Főiskola csatlakozásával

Létrehozva: 2015.11.17 10:17 Kategória : Hírek

November 20-án 17 órakor a GAMF Karon, a Törös Olga Sportcsarnokban lesz a nyitánya az idei karácsonyi cipősdoboz akciónak, amelyhez a Kecskeméti Főiskola is csatlakozott. A civil kezdeményezők 17 órától egy jó hangulatú sportdélutánra várnak mindenkit. Aki teheti, már most hozzon magával egy csokit, ami aztán bekerül az első dobozokba.

Tovább

Zöld Magyarországért díjat kapott a Kertészeti Főiskolai Kar oktatója, Kőszegi Irén

Létrehozva: 2015.11.17 09:13 Kategória : Hírek

A Zöld Magyarországért Díjjal azokat az elsősorban fiatal kutatókat ismerik el, akik a Zöld Magyrországért folyóiratban publikálnak, és az olvasóközönség írásaikat a legkiválóbbnak ítéli. Idén a díjat Gyöngyösön, a Károly róbert Főiskolán adták át a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó rendezvényen. A díjazott Kőszegi Irén, a Kertészeti Főiskolai Kar tanársegédje. Témavezetője: Dr. Takácsné Prof. Dr. habil György Katalin.

Tovább

Ösztöndíj- és pályázati programot hirdetett a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány

Létrehozva: 2015.11.13 08:01 Kategória : Hírek

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány a felsőfokú közgazdasági, pénzügyi szakemberképzés meghonosítását és az ezzel kapcsolatos kutatásokat támogatja Bács-Kiskun megyében, kiemelten Kecskeméten. Ennek jegyében hirdette meg ösztöndíj- és pályázati programjait is. A 11 féle pályázat megszólítja a Kecskeméti Főiskola jelenlegi oktatóit, kutatóit, a jövőbeni vendégprofesszorokat, a közgazdasági képzés leendő hallgatóit és a középiskolásokat is.

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

Eseménynaptár

Következő események

Kiemelt események

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!