Hírek

Jó példaként említette a Kecskeméti Főiskola gazdálkodását az Állami Számvevőszék

Létrehozva: 2015.02.25 15:01 Kategória : Hírek

Sajtótájékoztatón számolt be az Állami Számvevőszék az utóbb vizsgált hat felsőoktatási intézmény vizsgálati eredményeiről. Kisgergely István felügyeleti vezető jó példaként emelte ki a Kecskeméti Főiskolát, ahol jól működött a belső kontrollrendszer, a döntéshozó szervek ellátták a feladatukat, a pénzügyi és vagyongazdálkodás alapvetően jól működött, szabályszerű volt a közpénzfelhasználás. Horváth Bálint az ÁSZ kommunikációs osztályvezetője pedig úgy nyilatkozott újságírói megkeresésre, hogy a Kecskeméti Főiskola egy mintaintézmény.

Tovább

Kecskeméti főiskolások napelemes autóval a sivatagon át

Létrehozva: 2015.02.23 08:41 Kategória : Hírek

Új kihívást keresett magának a Kecskeméti Főiskola járműépítő eco-marathon csapata, amely négy  év alatt a világ élvonalába küzdötte fel magát.  Megaméter nevű járművük olyan keveset fogyaszt, hogy 1 liter benzinnel  3082 km-t  tudna megtenni.  Most nem kevesebbre vállalkoznak,  mint hogy saját fejlesztésű  és építésű napelemes járművükkel,  a MegaLuxszal  átszelik az ausztrál kontinenst  versenybe szállva  a világ nagy egyetemeivel.

Tovább

Közös konferenciát rendez az ELTE és a Kecskeméti Főiskola a pedagógusképzés megújításáért

Létrehozva: 2015.02.17 11:58 Kategória : Hírek

Tanárokat, tanítókat, tanár- és tanítójelölt hallgatókat várnak a Tanórák tervezése, megfigyelése és elemzése (magyar nyelv és irodalom, idegen nyelvek, művészetek) című konferenciára, amelyet közösen szervez az ELTE BTK Szakmódszertani Központja és a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kara 2015. február 27-én Kecskeméten. A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Tovább

Elhunyt Törös Olga

Létrehozva: 2015.02.16 12:22 Kategória : Hírek

101 éves korában elhunyt Szemerey Andorné Törös Olga olimpikon, az 1936-os berlini olimpián bronzérmes magyar női tornász csapat tagja. Olga néni 1939 óta élt Kecskeméten, és több évtizeden át tanította a leendő tanítókat és óvodapedagógusokat. A Kecskeméti Főiskola tisztelete jeléül két sportlétesítményt  is róla nevezett el. 2011-ben a GAMF Karon található új sportcsarnok, 2012-ben pedig a Tanítóképző Főiskola Kar tornaterme kapta meg nevét.

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Diplomaátadó ünnepség 2015. február 28. 11:00 - 12:00

Kiemelt események

Aktuális projektek

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!