Hírek

Már lehet igényelni a szociális támogatást a 2014/15-ös tanév első félévére

Létrehozva: 2014.09.10 14:32 Kategória : Hírek

Közzétette a Hallgatói Önkormányzat Diákjóléti Bizottsága a szociális támogatások igénylésével kapcsolatos tájékoztatóját. A rendszeres szociális támogatás iránti kérelmeknek a GAMF karon szeptember 29-ig, a KFK-n és a TFK-n szeptember 22-ig kell beérkezniük a kari diákjóléti bizottságokhoz. Az elsőévesek ezen felül egyszeri ún. alaptámogatást is igényelhetnek. A felhívás és a nyomtatványok megtalálhatók a Továbbra kattintva.

Tovább

Önkéntes közösségi munka kreditért

Létrehozva: 2014.09.10 10:52 Kategória : Hírek

Ettől a tanévtől kezdve lehetőségük van a hallgatóknak arra, hogy önkéntes munkáért, ill. különböző öntevékenységekért kapott pontokat "beválthassanak" egy kreditre.  A regisztrációs héten szépen gyarapodhattak a pontok, s most itt a következő lehetőség: Kutatók Éjszakája, 2014. szeptember 26. 

Tovább

Nagy sikere volt az Aventics Pneumobil Gálafutamnak

Létrehozva: 2014.09.09 09:01 Kategória : Hírek

Immár harmadik alkalommal rendezett gálafutamot Kecskemét főterén a Kecskeméti Főiskola. Idén az Aventics Pneumobil Gálafutammal várták a sűrített levegővel hajtott, hallgatók által épített járművek iránt érdeklődőket szeptember 6-án. A rendezvénynek nagy sikere volt, nemcsak a versenyző csapatok, hanem az érdeklődő közönség körében is.

Tovább

„Léghajtányokkal” versenyeznek a mérnökhallgatók Kecskemét főterén az Aventics Pneumobil Gálafutamon

Létrehozva: 2014.09.01 18:13 Kategória : Hírek

Kecskemét immár harmadik alkalommal várja a főiskolás, egyetemista konstruktőröket és járműveiket egy igazán jó hangulatú versengésre Kecskemét főterére szeptember 6-án, szombaton. Ezúttal pneumobilok, vagyis sűrített levegővel hajtott járgányok és építőik mérhetik majd össze tudásukat különböző versenyszámokban. A versenyre 16 csapat jelentkezett be, szinte minden magyar műszaki felsőoktatási intézmény képviselteti magát és két határon túli csapat is érkezik. Sajtóregisztráció: udvari.krisztina@rh.kefo.hu

Tovább

Intézményi nyelvi vizsga

Gyorslinkek

 

Eseménynaptár

Következő események

Kutatók Éjszakája 2014. szeptember 26. 18:00 - 23:00

Kiemelt események

Aktuális projektek

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!